PVC vloer

pvc-vloer-delangestreekWij hebben ook schitterende pvc en click pvc vloeren in ons assortiment. Deze hebben wij in diverse collecties en motieven.

Voordelen van PVC vloeren zijn dat ze onderhoudsvriendelijk en een representatief uiterlijk geven aan Uw pand. Deze vloeren typeren namelijk of het een echte houten vloer is, terwijl het dus geen echt parket of laminaat is. Het voordeel hiervan is dan ook dat het heel onderhoudsvriendelijk is.

 

PVC vloeren zijn te verkrijgen in stroken en tegels, tevens is het ook mogelijk om er biezen mee te maken. Met de verschillende plank formaten kunt u alle kanten op zo zijn er tegenwoordig extra brede planken maar ook planken van 2 meter lang.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is het leggen van zogenoemde zwarte pvc strips tussen de stroken, zodat er een soort van scheepsdekvloer ontstaat. Hierdoor kunnen we voor elk project weer iets bijzonders maken.

In onze showroom kunnen wij u alle soorten en verschillende pvc vloeren tonen. Wij kunnen u de voor- en nadelen uitleggen van de verschillende pvc vloeren. Komt u langs in de showroom? Ons team is u graag van dienst onder het genot van koffie of thee!

Wij leveren PVC vloeren van onder ander de volgende merken:

 

– Mflor           – Forbo             – Leoxx
– Quickstep  – Beautifloor  – Therdex

 

quickstep-esv008