Multiplank vloeren

De multiplankvloer, ook wel de duoplankvloer of combiplankvloer genoemd, is een samengestelde houten vloer welke bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van berkenmultiplex. Dit vormt samen een uiterst stabiel product waarbij ‘werken’ nagenoeg uitgesloten is.

De multiplank is geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan eiken vloeren in brede kamers en houten vloeren die zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Wil je wel de uitstraling van een massieve vloer maar niet de nadelen? Dan is de multiplankvloer een logische keuze!

De levensduur van de multiplankvloer ligt al snel tussen de 20 en 30 jaar. Sommige leveranciers geven zelfs een garantie van 25 jaar. Ideaal dus voor zorgeloos wonen of werken.

In onze showroom kunnen wij u alle soorten en verschillende multiplankvloeren tonen. Wij kunnen u de voor- en nadelen uitleggen van de verschillende multiplankvloeren. Komt u langs in de showroom? Ons team is u graag van dienst onder het genot van koffie of thee!

IMG_6221 (Small)