Bauwerk parket

 

5156-Bauwerk-Logo-2012-neu

 

 

 

 

Bauwerk Parket: het fundament van uw droominterieur

Wat u ook doet met meubels en woonaccessoires, de vloer bepaalt grotendeels de sfeer en uitstraling van ieder interieur. Uw vloerbedekking is daar letterlijk het fundament van. Daarom zoekt u een vloer die volledig past bij uw persoonlijke smaak, en waarop u uw interieur geheel volgens uw eigen wensen kunt inrichten.

Als De Jager Wonen en JJJ de Jager Woningstoffering & Interieurprojecten kunnen wij u met Bauwerk Parket keuze bieden uit meer dan 400 verschillende kleuren, afwerkingen en maten. Want sinds kort behoren wij, samen met enkele andere parketspecialisten, tot het exclusieve dealernetwerk voor Nederland. Bauwerk biedt een assortiment écht houten parketvloeren, dat zijn weerga niet kent. Vloeren van topkwaliteit in verschillende prijssegmenten. Bovendien zijn de vloeren al in de fabriek gelakt of geolied, zodat deze snel en zonder vervelende geurtjes kunnen worden geïnstalleerd. Als parketspecialist kunnen wij alle Bauwerk-vloeren voor uw installeren op vloerverwarming én in appartementen volgens de daarvoor geldende geluidsnormen. Niets staat de weldadige warmte van echt hout onder uw voeten meer in de weg!

Met Bauwerk kiest uw voor de betrouwbaarheid van een Zwitsers topmerk, dat al ruim 80 jaar parketvloeren – en niets anders – maakt. De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van Bauwerk Parket ziet u ook terug omdat dit wereldwijd ligt in talloze musea, kantoren, luxe winkels en overheidsgebouwen. Dankzij de slijt- en krasvaste afwerklaag is uw Bauwerk-vloer gemakkelijk te onderhouden. De fabrikant geeft tien jaar garantie op verborgen gebreken.

 

Formpark 780 Eiken gerookt breed (Small)mike show